Skip to content

Tosty z kozim serem, cukinią i cebulą

Dzień Dobry Niedzielo,

Weekend Nas rozpieszcza, jest pięknie. Dlatego na dzisiejszy poranek polecam tosty z kozim serem, cukinią i cebulą. Przez długi czas do koziego sera byłam sceptyczna. Ale od kiedy na nowo odkryłam ten produkt, nie mogę przestać go jeść. 

Przepis na tosty:
-chleb tostowy (u mnie pojawił się razowy)
– cukinia 1 szt.
– cebula 1 szt.
– ser kozi

Sposób przygotowania: Cukinię i cebulę pokroiłam w talarki. Na połówkach chleba ułożyłam produkty, zaczynając od plasta sera, następnie talarki cebuli, a na koniec cukinię. Delikatnie oprószyłam świeżo zmielonym pieprzem. Tak przygotowane tosty przełożyłam do opiekacza i zapiekałam przez ok 5 min.Najlepiej kontrolować stan wypieczenia.
To pozostaje mi życzyć smacznego. 
Korzystajcie z tego cudownego słońca! 🙂


Udostępnij
SPIS PRZEPISÓW

ARCHIWUM

PORTFOLIO

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *