Skip to content

Koktajl szpinakowy.

Eksperyment szpinak! Przygotowałam drugie śniadanie na jutrzejszy dzień – koktajl z liśćmi szpinaku sprawdzi się w tej roli idealnie. Muszę podkreślić, że liście szpinaku wykazują właściwości antynowotworowe, są źródłem magnezu i potasu, ale też znajduje się w nich łatwo przyswajające żelazo. Moim zdaniem należy go spożywać jak najczęściej, choćby dla zdrowia!

Przepis na koktajl:
– sok z pomarańczy ( 2 szt.) 
– mango (1 szt.) 
– szpinak mrożony

Wszystkie składniki połączyłam i miksowałam blenderem przez krótką chwilę. Efekt widoczny na zdjęciach, efekt smakowy oceńcie sami. Według mnie – pyszny 🙂 Na pewno będzie się pojawiał częściej.

Miłego wieczoru dla Wszystkich!

Udostępnij
SPIS PRZEPISÓW

ARCHIWUM

PORTFOLIO

Komentarze

1 Comment

  1. Anonimowy
    29 lipca, 2015 @ 3:15 pm

    🙂

    Reply

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *