Skip to content

Pasta kanapkowa z tuńczyka.

Dziś 1 maja – Święto Pracy – dla większości czas wolny. Dlatego też skorzystałam z tej wolnej chwili i wprowadziłam zmiany na blogu. Co sądzicie? Podam Wam przepis na pastę z tuńczyka.

Pomysł zaczerpnęłam z tej strony: http://redandpale.blox.pl/2011/06/Pasta-z-tunczyka-i-suszonych-pomidorow.html. Na śniadanie w pracy czy też w domu sprawdza się idealnie! Można też spróbować użyć tej pasty do makaronu – odrobina parmezanu i obiad gotowy. Aby przygotować pastę potrzebowałam: puszkę tuńczyka w sosie własnym, 8 szt. suszonych pomidorów, zielonej części pietruszki, kolorowy mielony pieprz, ostrą paprykę.
Wszystkie produkty zmiksowałam blenderem na jednolitę masę, przyprawiłam pieprzem i ostrą papryką, dodałam pietruszkę i parykę. Wiosennie, kolorowo i zdrowo. Warto próbować nowych smaków!
Czekam na Wasze opinie.
Udostępnij
SPIS PRZEPISÓW

ARCHIWUM

PORTFOLIO

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *